EğlenceManşetler

Black Mirror önümüzdeki ay yeni bölümleriyle geri dönüyor

black mirror netflix

Günümüzün fenomen dizileri arasında yer alan Black Mirror, yeni maceralarıyla Netflix’e dönüyor. Dizinin yeni bölümleri, 5 Haziran itibarıyla Netflix aboneleriyle buluşacak. Black Mirror 5. sezon içinde izleyicilerine üç yeni macera sunacak. Yeni bölümlerden görüntülerin olduğu fragmanda ise göze ilk çarpan isimler Andrew Scott ve Miley Cyrus oluyor.

Yeni sezonun sadece üç bölümden oluşması, bu bölümleri heyecanla bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmış olabilir. Ancak dizinin yapım ekibinin geçtiğimiz yılın sonunda yayınlanan interaktif macera Bandersnatch için de hatırı sayılır bir mesai harcadığını unutmamak gerekiyor. Yeni sezonda direksiyonda dizinin yaratıcısı Charlie Brooker ve baş yapımcı Annabel Jones bulunuyor.

Sherlock’taki Moriarity rolüyle ününe ün katan ve son James Bond filmi Spectre ile de izleyicilerin karşısına çıkan Andrew Scott ile Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus, Black Mirror 5. sezon kadrosunun en önemli isimleri olarak öne çıkıyor. Dizinin yeni sezonunda boy gösteren isimler arasında Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport ve Ludi Lin de bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER