Eğlence

BitTorrent Now tüm Apple ekosistemine açıldı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

bittorrent nowBitTorrent’in çevrim içi yayın servisi BitTorrent Now, geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Platforma artık Apple’ın tüm cihazları üzerinden erişmek mümkün olacak. Şirketten yapılan açıklamada, çevrim içi yayın servisinin artık iOS cihazlar ve Apple TV üzerinden de takip edilebilecek. İzleyiciler BitTorrent’in çevrim içi yayın servisi aracılığıyla bağımsız sanatçıların eserlerine erişebiliyor.

BitTorrent Now aracılığıyla BitTorrent Live’a da erişilebilecek. BitTorrent Live içinde canlı yayın yapan bir haber kanalı da bulunuyor. Haber kanalının kurulum hazırlıklarını oldukça hızlı biçimde yürüten BitTorrent, haber direktörünü bulduktan sonra kalan adımları da vakit kaybetmeden attı. Kanalın ilk yayını, bu hafta ABD’nin Cleveland şehrinde düzenlenecek Cumhuriyetçi Parti Kongresi’nde gerçekleştirilecek.

Bittorrent Live ve Now servisleriyle birlikte son zamanların popüler medya tüketim seçeneklerini bir arada sunuyor. Periscope gibi canlı yayın servisleri ve PlayStation Vue gibi platformlar, son zamanlarda çevrim içi ortamdaki canlı içeriklerin popülaritesinin artmasını sağlamıştı.

BitTorrent Now Android uygulaması da yayınlandı

BitTorrent’in servislerinin geniş kitlelerin ilgisine mazhar olup olamayacağı halen belirsizliğini koruyor. Apple ekosisteminin tamamına yayılan BitTorrent Now’ın Android uygulaması da yayınlandı. BitTorrent Live’a ise şu an için sadece Apple TV üzerinden erişilebiliyor. Mac, Android ve iOS kullanıcıları da yakında BitTorrent Live yayınlarını takip edebilecek.

İLGİLİ HABERLER