Teknoloji

Beoplay P2 Brown: Line ve Bang & Olufsen’den özel hoparlör

beoplay b2 brown limited edition
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Line ağustos ayında DJI ile birlikte hazırladığı boz ayı temalı drone’unu duyurmuştu. Şirket şimdi de Bang & Olufsen ile birlikte hazırladığı boz ayı temalı taşınabilir hoparlörünü tanıttı. Yeni hoparlör, Beoplay P2 Brown Limited Edition adını taşıyor.

Asya’nın en popüler sohbet uygulamalarından biri olan Line, çok sayıda orijinal karakter barındıran on binlerce çıkartma seti sunuyor. Line Friends adını taşıyan bu orijinal karakterleri taşıyan ürünler 108 ülkede satılıyor. Boz ayı da Line Friends’in orijinal karakterleri içinde en çok tanınanlardan biri olarak öne çıkıyor.

beoplay p2 brownBeoplay P2 Brown Limited Edition, özü itibarıyla Beoplay P2’nin kozmetik değişim geçirmiş bir versiyonu olarak tanımlanabilir. Yenilikçi bir tasarıma sahip olan Beoplay P2’nin üzerinde tuş bulunmuyor. Şarkı geçme, durdurma, ses kontrolü gibi işlemler hoparlör üzerine yapılan küçük dokunuşlarla ve hoparlörü sallayarak yapılıyor. Bu özel versiyonda doğal olarak kahverengi tercih edilirken, hoparlörün üst kısmında da küçük ve sevimli bir boz ayı başı görülüyor.

Beoplay P2 Brown Limited Edition sadece 5 bin adet üretildi

Beoplay B2 Brown Limited Edition sadece 5 bin adet üretildi. Sınırlı üretilen hoparlör 4 Ekim’de ABD, Çin, Güney Kore, Hong Kong, Japonya ve Tayvan’da satışa sunulacak. Standart Beoplay P2’yi 169 dolar karşılığında satan Bang & Olufsen sınırlı sayıda üretilen özel versiyon için bir fiyat açıklamadı.

İLGİLİ HABERLER