Manşetler

DJI Line Friends Spark drone’u tanıttı

dji line friends sparkDJI, popüler sohbet uygulaması Line ile işbirliğine giderek “ilk özelleştirilmiş drone” olarak tanımladığı Line Friends Spark’ı duyurdu. Mevcut giriş seviyesi drone’u Spark’ın farklı bir versiyonu olan DJI Line Friends Spark, üzerinde Line’ın emoji ve çıkartma setlerinde bulunan kahverengi ayı Brown’ın resmini taşıyor.

Line özellikle Japonya, Tayvan ve bazı Asya uygulamalarında oldukça popüler. Ancak Line Friends olarak tanımlanan kahramanları üzerinde taşıyan ürünler, 108’den fazla ülkede satılıyor. Şirket son olarak ABD’nin New York şehrindeki Times Square’de bir mağaza açmıştı.

DJI tarafından kıdemli iletişim müdürü Monica Suk’un imzasıyla yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Çantamızda taşıdığımız eşyalar gibi, drone’lar da bir yaşam tarzı aksesuarına dönüşüyor. Line Friends ile birlikte çıkarttığımız bu özel versiyonla söz konusu konsepti biraz daha ileriye taşıyarak hikaye anlatımını ve paylaşımını hayatımızın her gününün bir parçası hâline getiriyoruz.”

DJI Line Friends Spark drone Kuzey Amerika, Çin, Hong Kong ve Güney Kore’de DJI’ın fiziksel ve çevrimiçi mağazalarında satılacak. Drone kutusundan pil, üç çift pervane, uzaktan kumanda, iki RC kablosu ve bir USB şarj cihazıyla çıkıyor. Drone’un fiyat etiketinde 399 dolar yazacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER