Eğlence

Ben Affleck yeni Aquaman filminde Batman rolüne geri dönüyor

ben affleck batman
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Ben Affleck Batman rolüne geri dönüyor. Ünlü oyuncu yeni Aquaman filmi Aquaman and the Lost Kingdom’da Batman kostümünü yeniden giyecek. Affleck’in dönüşünü Aquaman’i canlandıran Jason Momoa duyurdu. Momoa, Instagram hesabında “yeniden bir arada” açıklamasıyla Affleck’le olan fotoğraflarını paylaştı.

Momoa, Instagram hikayesinde ise Affleck’in karavanını bastığı kısa bir video paylaştı. Bundan iki önceki hikayede ise Momoa’nın Warner Bros. stüdyolarını gezegenlere “Bu artık kahrolası bir sır değil” dediği duyuluyor.

Affleck daha önce Batman v Superman: Dawn of Justice, Justice League ve Suicide Squad filmlerinde Batman olarak izleyicilerin karşısına çıkmış ve 2019’da bu rolden ayrıldığını duyurmuştu. Ancak daha sonrasında Affleck’in 2023’te yayınlanacak The Flash’ta rol alacağı duyurmuştu. The Flash’ın yanına yeni Aquaman filminin de eklenmesi, kısa bir süre önce hayatını Jennifer Lopez’le birleştiren Affleck’in Batman rolünden de kopamadığını gösteriyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Jason Momoa (@prideofgypsies)’in paylaştığı bir gönderi

Ben Affleck Batman rolünü bırakmadan önce bir Batman filminde yönetmen ve senarist olarak görev yapmak istediğini açıklamıştı. En yeni Batman filmi olan The Batman’de yarasa adam kostümünü Robert Pattinson’ın giydiğini hatırlatmakta fayda var.

İLGİLİ HABERLER