Teknoloji

Asus ROG Phone 6 ve 6D’ye Batman dokunuşu

asus rog phone 6 batman edition

ROG Phone 6D serisini duyuran Asus, iki telefonu daha gözler önüne çıkardı. Asus ROG Phone 6 Batman Edition ve ROG Phone 6D Batman Edition modelleri resmiyet kazandı. Batman temalı tasarımla ayrı bir yerde konumlanan bu telefonlar, işlemcileriyle birbirlerinden ayrılıyor. ROG Phone 6D Batman Edition Dimensity 9000 Plus ile geliyor.

İki telefon da Batman temalı oldukça sağlam bir taşıma kutusuna sahip. Kutuda ise Batman Aero kılıf, Batman SIM kart çıkarma pini ve LED ışıklı bir Batman sinyali kullanıcıları bekliyor. Böylelikle meşhur Batman sinyali her yüzeye yansıtılabiliyor.

Telefonlar standart versiyonlarından Batman temalı birkaç dokunuşla ayrılıyor. Bunlar arasında ilk olarak RGB Batman logosu öne çıkıyor. Gece Siyahı olarak adlandırılan renk seçeneğiyle Batman’le renk uyumu sağlayan telefonlar özelleştirilmiş Batman temaları, canlı duvar kağıtları, değişen animasyonlar ve Daima Açık Ekran seçenekleriyle geliyor.

ROG Phone 6D Batman Edition 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip. Dimensity 9000 işlemcili telefon Avrupa’da 1199 avro karşılığında satılacak.

Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcili Asus ROG Phone 6 Batman Edition içinse henüz fiyat ve çıkış tarihi bilgisi paylaşılmış değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER