Teknoloji

Beats Powerbeats 4 kablosuz kulaklık resmiyet kazandı: 15 saat pil ömrü, Apple H1 işlemci

beats powerbeats 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Beats Powerbeats 4 kablosuz kulaklık hakkındaki detaylar bir süre önce internete sızmış, hatta kulaklık ABD’de Walmart raflarında görülmüştü. Kablosuz kulaklık sonunda resmen gözler önüne çıktı. Powerbeats 4, tıpkı selefleri gibi, kulaklık topuzlarını bir kabloyla bağlıyor. Ancak bu yeni versiyonda kablo, kulağın arkasından geçiyor.

Apple’ın Beats markasıyla çıkardığı en yeni kablosuz kulaklık, başka alanlarda da iyileştirmeler getiriyor. Powerbeats 3’te 13 saat olan pil ömrü, Powerbeats 4’te 15 saate çıkıyor. Powerbeats 4, tıpkı Powerbeats Pro gibi, suya ve tere karşı IPX4 dayanıklılık sertifikasına sahip.

Apple’ın H1 işlemcisi sayesinde Powerbeats 4 hızlı eşleştirme ve “Hey Siri” ile verilen sesli komutları anlama gibi yetenekleri de taşıyor. Apple’dan yapılan açıklamaya göre, Powerbeats 4 ses kalitesi bakımından da Powerbeats Pro’ya yakın bir yerde duruyor.

Powerbeats 4 için siyah, beyaz ve kırmızı olmak üzere üç farklı renk seçeneği mevcut. Lightning girişi üzerinden şarj edilen kulaklığın kutusundan bir adet USB-A Lightning kablosu ve yumuşak bir taşıma kılıfı çıkıyor.

beats powerbeats 4

Beats Powerbeats 4, yurt dışında 18 Mart itibarıyla satışa sunulacak. Kulaklığın ABD’deki fiyat etiketinde 149 dolar yazacak.

İLGİLİ HABERLER