Teknoloji

Powerbeats 4 sızıntısı fotoğrafları ve yeni bilgileri gösteriyor

powerbeats 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple‘ın henüz resmi duyurusunu yapmadığı Powerbeats 4 kulaklığa ait fotoğraflar ilk kez ortaya çıktı. Fotoğraflarla birlikte kulaklığın teknik özellikleriyle ilgili yeni detaylar da belli oldu. WinFuture sitesinde yer alan habere göre; Powerbeats 3’te 12 saat olan pil ömrü, Powerbeats 4’te 15 saate çıkacak. 5 dakikalık bir şarj, 60 dakika boyunca müzik dinlemek için yeterli olacak.

Powerbeats 4’te de, tıpkı Powerbeats Pro’da olduğu gibi, Apple’ın yeni H1 kablosuz işlemcisinin bulunduğu belirtiliyor. Bu da kulaklığın “Hey Siri” ve “Mesajları Siri ile Oku” gibi özellikleri destekleyebileceği anlamına geliyor. Siyah, beyaz ve kırmızı renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacağı belirtilen Powerbeats 4’ün fiyat etiketinde yazacak rakam ise bilinmiyor. Powerbeats 3 hâlihazırda Türkiye’de 1299 TL karşılığında satılıyor.

Apple’ın yeni kulaklığına dair ilk işaretler, geçtiğimiz ocak ayında ortaya çıkmıştı. Powerbeats 4’ün ikonu, iOS’te görülmüştü. Ardından kulaklık ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) listesinde boy göstermişti.

Daha önceki sızıntılarla örtüşen son sızıntı, kulaklık topuzlarını birbirine bağlayan kablonun kulağın üst kısmından geçeceğini ortaya koyuyor. Powerbeats 4’ün kulaklık topuzları birbirlerine kabloyla bağlansa da, kulaklığın telefonla olan bağlantısı Bluetooth yoluyla sağlanıyor.

Powerbeats 4 tanıtımı için henüz ortada somut bir tarih bulunmuyor. Apple, Powerbeats 3’ü iPhone 7 etkinliğinde duyurmuştu. Apple’ın mart ayı içinde bir etkinlik düzenlemesi beklense de, koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan iptal ve ertelemeler bu ihtimali de azaltmış durumda. Personeline evden çalışmayı tavsiye eden Apple’ın şu dönemde klasik bir etkinlik düzenlemesi pek muhtemel görünmüyor.

İLGİLİ HABERLER