Teknoloji

Beats Pill Plus özel üretim bir versiyonla yeniden canlandı

beats pill plus

Beats, moda markası Stüssy ile iş birliği dahilinde, üretimi durdurulan Beats Pill Plus’ın sınırlı sayıda üretilmiş bir versiyonunu yeniden piyasaya sürüyor. Bu versiyon, Apple’ın ocak ayında Beats Pill Plus’ı sonlandırmasından kısa bir süre sonra geldi.

Apple, Beats Pill’den biraz daha büyük olan ilk Beats Pill Plus hoparlörünü 2015’te piyasaya sürmüştü. Bu, Apple’ın 2014’te Beats’i 3 milyar dolar karşılığında satın almasının ardından piyasaya sürdüğü ilk hoparlördü. Pill Plus’ın bu yeni sürümü yalnızca sınırlı bir süre için piyasada olacak.

beats pill plus

Yeni Pill Plus, orijinal tasarımı koruyor. Hoparlörün önünde beyaz kurukafalar ve kemiklerden oluşan desenleri barındıran siyah bir ızgara var. Bir tarafında ise “tek iyi sistem bir ses sistemidir” diye Türkçeleştirebileceğimiz bir ifade yer alıyor. Stüssy’nin web sitesindeki açıklama, yeni Pill Plus’ın Güney Kaliforniya’nın imzası olan estetiği, her yerde dinleme deneyimini iyileştirecek zengin ve net bir ses alanıyla birleştireceğini söylüyor.

beats pill plus

Hoparlör, 4 Mart Cuma Türkiye saatiyle 21.00’de dünya çapında, Stüssy’nin web sitesinde üzerinde satışa sunulacak. MacRumors’a göre, hoparlörün ABD fiyatı 185 dolar olarak belirlendi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER