Teknoloji

Beats Fit Pro kablosuz kulaklık yakında resmiyet kazanacak

beats fit pro

Apple dün akşam gerçekleştirdiği Unleashed etkinliğinde üçüncü nesil AirPods’u gözler önüne çıkartmıştı. Şirket kendisinden Beats markalı bir kulaklık isteyenlerin beklentisini de yakında karşılayacak gibi görünüyor. 9to5Mac sitesinin haberine göre; bu kulaklık, kulağa oturan kanat uçlarına sahip Beats Fit Pro olacak.

Beats Fit Pro’ya ait olduğu söylenen görseller de 9to5Mac sitesi tarafından paylaşıldı. Görsellere bakıldığında kulaklığın siyah, beyaz, gri ve menekşe renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacağı görülüyor.

Beats Fit Pro’nun özellikleri de şimdiden ortaya çıkmış durumda. Aktif gürültü engelleme, Apple H1 çip ile hızlı eşleştirme, Hey Siri ve Beats uygulaması üzerinden Android cihazlarla kolay eşleştirme gibi özellikler de Beats Fit Pro’da mevcut. Kulaklığın aktif gürültü engelleme ile 6 saat, uyarlanabilir EQ ile de 7 saat pil ömrü sunacağı söyleniyor.

Habere göre, Beats Fit Pro 1 Kasım’da resmiyet kazanacak. Kulaklığın sevkiyatı da birkaç gün içinde başlayacak. MacRumors sitesinin haberinde de Beats Fit Pro’nun görsellerinin iOS 15.1’in çıkış öncesi sürümünde görüldüğü belirtiliyor. Bu da kulaklığın yakında resmiyet kazanması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER