Teknoloji

Bang & Olufsen Beoplay H4 kulaklığı memnun edici özelliklerle yeniledi

bang&olufsen beoplay h4

Bang & Olufsen, Beoplay H4 kulaklıklarının yeni ve ikinci nesil versiyonunu duyurdu. İyileştirilmiş tasarım, USB-C ile şarj ve telefonun sesli asistanı için yeni bir özel donanım tuşu ve ek mikrofon aracılığıyla sunulan destek başlıca yenilikler arasında yer alıyor.

300 dolarlık yurt dışı fiyatına sahip olan orijinal Beoplay H4, Bang & Olufsen tarafından sunulan en ucuz kulaklıklardan bir tanesi. İkinci nesil model, fiyat noktasını koruyarak lüks kulaklık markası için verimli bir giriş seviyesi seçeneği sunuyor. Yeni H4 kulaklık yine kafa üstü kulaklık formunda iken, Bang & Olufsen tasarımı düzenleyerek örgülü kabloyu daha iyi biçimde saklıyor. Aynı zamanda alüminyum kapakları da göze daha fazla çarpar hâle getiriyor.

Fiziksel düğmeler de yeniden tasarlandı. Kaydırmalı düğme sayesinde kulaklıkları kolaylıkla kapatıp açmak mümkün oluyor. Aynı zamanda en başta sözünü ettiğimiz sesli asistan tuşu da mevcut. Buna basıp bekleterek bağlı olan telefondaki Siri veya Google Asistan’ı hızlıca etkinleştirebilirsiniz.

Yeni eklenen unsurlar arasında ek bir mikrofon daha var. Şirket bunun optimum uzaklığa ve açıya yerleştirildiğini ve iyileştirilmiş ses kalitesi sunduğunu söylüyor. En güzeli ise ikinci nesil H4 kulaklıkların micro USB yerine USB-C üzerinden şarj edilmesi oluyor.

Beoplay H4 ikinci nesil kulaklıklar yurt dışında 300 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Fiyat ilk nesil modelinkiyle aynı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER