Eğlence

Baby Shark’ın maceraları beyaz perdeye taşınıyor

baby shark
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Popüler çocuk şarkısı Baby Shark, YouTube tarihinin en çok izlenen videosu unvanını elinde bulunduruyor. Baby Shark’ın popülaritesi önümüzdeki dönemde biraz daha artacak gibi görünüyor. Paramount, Baby Shark’ı beyaz perdeye taşıyor. Filmin 2023’te vizyona girmesinin planlandığı açıklandı.

Bu film, teknik olarak Baby Shark’ın ilk sinema macerası olmayacak. 1 saatlik Pinkfong ve Baby Shark’ın Uzay Macerası isimli film, Netflix için hazırlanmasına rağmen ABD’de sinemalarda da gösterilmişti. Yeni film ise biraz daha geleneksel sinema formatında olacak. 2 dakika 16 saniyelik bir şarkıdan uzun bir sinema filmi çıkarmanın etkileyici olduğu söylenebilir.

Baby Shark’ın sinema filminin detayları bilinmiyor. Filmin yapımcılığını Nickelodeon Animation ve Pinkfong Company’nin üstleneceği söyleniyor. Filmde çocukların ve ebeveynlerinin kafalarına yerleşecek yeni şarkılar duymak sürpriz olmayacaktır.

Orijinal Baby Shark videosu, geçtiğimiz ay YouTube’da 10 milyar izlenme sayısını geçmiş ve bunu başaran ilk video olmuştu. Popüler video sinema filminden önce Baby Shark’ın Büyük Şovu isimli bir televizyon programına da ilham vermişti.

İLGİLİ HABERLER