Eğlence

Baby Shark YouTube’un en çok izlenen videosu oldu

baby shark youtube

Son yılların popüler çocuk şarkısı Baby Shark, YouTube üzerinde 7 milyar 48 milyon izlenme sayısına ulaştı ve “YouTube’un şimdiye kadar en çok izlenen videosu” unvanının sahibi oldu. Söz konusu unvan, üç yıldan biraz daha uzun bir süredir Luis Fonsi ve Daddy Yankee’nin seslendirdiği Despacito’nun video klibindeydi.

Dünyanın dört bir yanından milyarlarca çocuğun durmadan dinlediği bir şarkının videosunun bu unvanı almasına pek şaşırmamak gerekiyor. Baby Shark, çocuk sahibi olmayan yetişkinlerin bile aklında yer edinmiş durumda.

Baby Shark’ın zirveye giden yolunun ise ilginç olduğu söylenebilir. The Verge sitesinin haberine göre; Baby Shark, geçtiğimiz nisan ayında YouTube’un en çok izlenen videolar listesinde yedinci sıradaydı. Videonun o dönemki izlenme sayısı ise 2.5 milyar seviyesindeydi. Aradan geçen yedi aylık dönemde izlenme sayısı yüzde 181 oranında artan video, pop şarkılarını geride bırakarak zirveye çıkmayı başardı.

Baby Shark, en çok izlenen YouTube videoları listesinde üst sıralarda yer alan tek çocuk içeriği değil. “Maşa ve Koca Ayı” ile “Johny Johny Yes Papa” şarkıları da hâlihazırda listenin beşinci ve altıncı sıralarında bulunuyor. Baby Shark’ın zirvedeki yeri de daha uzun süre sağlam kalacak gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER