Teknoloji

Avea’dan Samsung Galaxy Note 3 alan ilk 100 kişiye Galaxy Gear hediye

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un bu ay başında IFA 2013’te tanıttığı Samsung Galaxy Note 3 ay sonundan itibaren Türkiye’de de bekleniyor. Avea da 15 Eylül tarihinden itibaren bu Android telefon için ön siparişleri almaya başlıyor.

samsung-galaxy-note-3-avea-kampanya-140913 (565 x 404)

15-25 Eylül tarihleri arasında sürecek ön sipariş döneminin ardından, 27 Eylül tarihinden itibaren başlayacak satışlar kapsamında Avea’nın kampanyalı tekliflerinden faydalanarak Galaxy Note 3 sahibi olan ilk 100 kişiye Samsung’un yine IFA 2013’te tanıttığı akıllı saati Samsung Galaxy Gear hediye edilecek. Sonraki 1000 kişiyse batarya şarj paketini hediye olarak alacak.

Avea’nın bu kampanyasıyla ilgili detayları aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

Avea, Samsung Galaxy Note 3’ü Galaxy Gear hediyesiyle birlikte müşterileriyle buluşturuyor
 
Teknoloji meraklıları, heyecanla beklenen ‘Samsung Galaxy Note 3’e, 15-25 Eylül tarihleri arasında Avea bayilerinden ön sipariş vererek sahip olabilecek. Ayrıca 27 Eylül’den itibaren Avea’nın kampanyalı teklifinden faydalanarak Galaxy Note 3 sahibi olan ilk 100 kişiye Samsung’un akıllı saati Galaxy Gear; sonraki 1000 kişiye ise batarya şarj paketi Avea tarafından hediye edilecek.
 
Avea; üstün özelliklere sahip cihazları tercih eden, telefonunun sunduğu uygulama ve teknolojiden maksimum şekilde yararlanan tüm teknoloji takipçilerini, Samsung Galaxy Note 3 ile ilk tanışmaya davet ediyor.
 
15 Eylülden itibaren İstinye Park AVM, Cevahir AVM, Bağdat Caddesi, Ankamall, Forum Bornova’daki Avea bayilerini ziyaret eden teknolojiseverler, Samsung Galaxy Note 3’ü herkesten önce ilk defa deneyimleme fırsatını yakalayabilecekler.
 
Galaxy Note 3’ü merakla bekleyenler, 25 Eylül’e kadar tüm Avea bayilerine verecekleri ön sipariş ile Galaxy Note 3’e, 27 Eylül’de herkesten önce sahip olma fırsatını yakalayacaklar.
 
Ayrıca 27 Eylül’den itibaren Avea’nın kampanyalı teklifinden faydalanarak Galaxy Note 3 sahibi olan ilk 100 kişiye Samsung’un akıllı saati Galaxy Gear; sonraki 1000 kişiye ise batarya şarj paketi (battery pack) Avea tarafından hediye edilecek.
 
Üstün özelliklere sahip cihazların adresi Avea
 
5,7 inç Full HD Süper AMOLED ekran, 3 GB Ram, 13 MP kamera ve S Pen ile kolay kullanım özelliği gibi üstün özelliklerle piyasaya sürülen Samsung Galaxy Note 3, kullanıcıların telefonları çalındığında veya kaybolduğunda, telefonlarını devre dışı bırakmalarını sağlayan gelişmiş bir “Telefonumu Bul” özelliğine de sahip. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, kaybolan veya çalınan cep telefonlarındaki verileri uzaktan izleyebilecekler veya silebilecekler.
 
Yeni “Multi Window” özelliğiyle ise, kullanıcılar bir pencereyi kapatmadan ya da yeni bir sayfa açmadan kesintisiz bir şekilde uygulamalar arasında geçiş yapabilecek, programlar arasında üretkenlik ve işbirliğini artırabilecekler.
 
Ayrıca kullanıcılar, yeni Multi Window’daki Drag and Drop (Sürükle ve Bırak) özelliğini kullanarak metin veya resim gibi içeriği kolayca bir seferde bir pencereden diğerine taşıyabilmenin yanı sıra Pen Window (Kalem Penceresi) özelliği sayesinde de kalemle iş yaparken ekranda diledikleri boyutta çoklu görev penceresi açabilecekler.

Giyilebilir teknolojiler alanında yıldızı günden güne parlayan akıllı saatler arasındaki yerini alan Samsung Galaxy Gear, Galaxy Note 3 ile senkronize olarak kullanılabilecek. Bu sayede kullanıcılar; akıllı telefonlarındaki tüm bildirimleri, sosyal ağları, e-postalarını akıllı saatleri üzerinden takip edebilecek ve telefonlarına bağımlı kalmadan daha hızlı iletişim kurabilecek. Ayrıca, Galaxy Gear üzerindeki mikrofon sayesinde akıllı telefonlara gelen çağrılar, Galaxy Gear üzerinden cevaplanarak, sadece akıllı saat üzerinden de konuşulabilecek. Telefon rehberine de erişebilen Samsung Galaxy Gear ile Galaxy Note 3 üzerinden arama yapabilmek de mümkün olacak.

Avea’nın 3G çift taşıyıcı teknolojisi Mobil Plus’la, maksimum hızda internet deneyimi Samsung Galaxy Note 3’lere de taşınacak

Müşterilerine 81 ilde çift taşıyıcılı internet teknolojisi Mobil Plus’ı sunan Avea, akıllı telefon deneyimini de zenginleştiriyor. Türkiye’nin her ilinde 3G çift taşıyıcı teknolojisi Mobil Plus’ı canlı şebeke iletişim kulesinde aktif hale getirerek 43 Mbps ile kullanıcı başına maksimum hıza erişme olanağı sağlayan Avea, şimdi de Samsung Galaxy Note 3’ü akıllı cihaz portföyüne eklemeye hazırlanıyor.

Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül, Türkiye’nin akıllı telefon kullanıcısı oranında lider operatörü Avea’nın, Türkiye’deki akıllı telefon satışlarındaki artışa ve ilgiye paralel olarak Avealıları akıllı cihazlarla tanıştırmayı önemsediklerini; bu kapsamda da Samsung’un en yeni ürünleri Galaxy Note 3 ve akıllı saat Galaxy Gear’ı müşterilerine sunmaya hazırlandıklarını söyledi.

Yurdagül, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Akıllı cihazlara artan ilgiyi karşılamak üzere Türkiye’nin akıllı telefon kullanıcısı oranında lider operatörü Avea olarak, gerek kendi markalı cihazlarımıza gerekse de diğer iş ortaklarından sağlanan cihazlara yatırım yapmaya devam ediyoruz.

Bu bağlamda müşterilerimizle buluşturmaya hazırlandığımız Samsung’un en yeni ürünü Galaxy Note 3’ü, Avea’nın çift taşıyıcılı internet teknolojisi Mobil Plus’la beraber sunarak kullanıcılarımıza 4G hızında internet kullanımının avantajını sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Ayrıca geleceğin teknolojisi olan giyilebilir teknolojinin ilk ürünlerinden olan Samsung’un akıllı saati Galaxy Gear’ı da ilk defa müşterilerimizle buluşturuyoruz. Mobilitenin önemi ve değeri hızla artmaya devam ederken, geleceğe teknoloji üreten bir şirket olarak; içerik, mobil bağlantı ve mobil cihazlarla ilgili yenilikçi, hayatı kolaylaştıran yeni teklif, ürün ve hizmetleri öncü kimliğimiz ve müşteri memnuniyeti vizyonumuzla sunmaya devam edeceğiz.”

İLGİLİ HABERLER