EğlenceManşetler

Avatar: Suyun Yolu 7 Haziran’da Disney+’a geliyor

avatar: suyun yolu

16 Aralık’ta vizyona girmesiyle birlikte dünya çapında yaklaşık 2.32 milyar dolarla tüm zamanların en çok hasılat elde eden üçüncü filmi olan Avatar: Suyun Yolu’nu izleyememiş olanlar veya yeniden izlemek isteyenler için bekleyiş sona eriyor.

Oscar ödüllü yönetmen James Cameron’ın tam 13 yıl sonra Pandora evrenine yeniden adım attığı film, 7 Haziran’dan itibaren sadece Disney+’ta seyredilebilecek. İzleyicileri filmin haricinde büyük bir sürpriz de bekliyor; Disney+, filmin oyuncuları, yönetmeni ve kamera arkası ekibinin yer aldığı özel bir içeriği de platforma ekliyor. 

3 Oscar ödülüne sahip ‘Avatar’ın 10 yıl sonrasında geçen Avatar: Suyun Yolu, Sully Ailesi’nin (Jake, Neytiri ve çocukları) hikayesini, karşılaştıkları sorunları, birbirlerine korumak uğruna yapabileceklerini ve hayatta kalma savaşlarını anlatıyor.

Avatar: Suyun Yolu’nda kimler rol alıyor?

Görsel efektleriyle bir çığır açan ve bunu 13 yıl sonra en üst düzeye taşıyarak devam ettiren filmin senaryosunu James Cameron, Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman ve Shane Salerno kaleme alırken; yapımcılığını ise ‘Titanik’ten bu yana Cameron’ın birlikte yol aldığı Jon Landau üstleniyor.

avatar: suyun yolu

Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis ve Kate Winslet gibi yıldız isimlere başarılı genç oyuncuların eşlik ettiği Avatar: Suyun Yolu, 7 Haziran’dan itibaren izleyicileri Disney+’ta büyülü bir yolculuğa çıkaracak. 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER