Teknoloji

Asus Zenfone 11, Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle Google Play Console’da görüldü

asus zenfone 10

Geçtiğimiz yıl Asus’un Zenfone serisinin sonlandıracağı ve Zenfone 10‘un serinin son üyesi olacağına dair iddialar gündeme gelmişti. Ancak Tayvanlı üretici daha sonrasında bu iddiayı yalanlamış ve küçük boyutlu telefon sevenleri rahatlatmıştı. Asus Zenfone 11 modelinin Google Play Console’da boy göstermesi de, şirketin açıklamasını doğruluyor.

Zenfone 10 geçtiğimiz yılın haziran ayında tanıtılmış ve temmuz ayında satışa sunulmuştu. Dolayısıyla bu telefonun halefiyle tanışmamıza daha oldukça uzun bir süre var. Bu telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin bulunacağı Google Play Console kaydıyla görülürken, bu bilginin çok şaşırtıcı olmadığını belirtmek gerekiyor.

Google Play Console kaydına göre, Zenfone 11’de Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye 16 GB RAM eşlik ediyor. Bunun da amiral gemisi sınıfında bir telefon için uygun bir kombinasyon olduğunu belirtmek gerekiyor. Kutusundan Android 14 ile çıkacak olan telefonda 2400 x 1080 piksel ekran çözünürlüğü değişmeyecek.

asus zenfone 11

Asus Zenfone 11 hakkında önümüzdeki dönemde yeni sızıntılar bekleniyor

Google Play Console kaydı, Zenfone 11 hakkında pek çok detayı gösteriyor. Ancak önümüzdeki dönemde yeni sızıntılarla başka bilgilerin gün yüzüne çıkması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER