Teknoloji

Asus ZenBook 3 Deluxe ve ZenBook 13 yeni Intel işlemcilerle güçleniyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

asus zenbook 3 deluxeIFA 2017 resmi olarak kapılarını açmasa da, şirketler basın etkinlikleriyle yeni ürünlerini görücüye çıkarmaya başladı. Bu şirketlerden biri olan Asus, Intel’in sekizinci nesil işlemcileriyle güçlendirdiği yeni dizüstü bilgisayarlarını tanıttı. Asus ZenBook 3 Deluxe ve ZenBook 13, sekizinci nesil Intel Core i7 Kaby Lake-R işlemcilere kavuştu.

ZenBook 3 Deluxe ve ZenBook 13, sekizinci nesil Intel işlemcilerin varlığı dışında göze çarpan bir yenilik sunmuyor. ZenBook 3 Deluxe yine son derece dar çerçevelere sahip 14 inçlik bir ekran barındırıyor. Dizüstü bilgisayar için sunulan bellek seçenekleri 16 GB’ye, depolama alanı seçenekleri ise 1 TB SSD’ye kadar uzanıyor.

ZenBook 13 de mevcut modele kıyasla kayda değer yenilikler barındırmıyor. Nvidia GeForce MX150 ekran kartının varlığı ve 4K çözünürlüklü ekran, yeni Asus ZenBook 13’ün ön plana çıkan özellikleri arasında bulunuyor.

Asus ZenBook 3 Deluxe ve ZenBook 13’ün yeni versiyonlarının çıkış tarihini açıklamadı

Asus yenilediği ZenBook 3 Deluxe ve ZenBook 13’ün çıkış tarihleri ve fiyatları konusunda şimdilik bilgi vermedi. Ancak şirketin yeni dizüstü bilgisayarları piyasaya sürmek için fazla zaman kaybetmeyeceği düşünülüyor.

İLGİLİ HABERLER