Teknoloji

Asus Türkiye oyunculara yönelik yeni ürünlerinin lansmanını yaptı

asus türkiye

Asus Türkiye, bu hafta içinde İstanbul’daki The Game For Big Kids’te düzenlediği etkinlikle en yeni ürünlerini içerik üreticileri ve iş ortaklarına tanıttı. Katılımcılar, Asus ve ROG’nin en son ürünlerini deneyimleme fırsatı bulurken, düzenlenen turnuvalarla yeni Asus ürünlerini kazanma şansı yakaladılar. Etkinlikte tanıtılan ürünler arasında ROG Matrix GeForce RTX 4090, 540Hz yenileme hızına sahip ROG Swift PG248QP, ve Asus’un ProArt serisi monitörler gibi heyecan verici yeni oyuncu ve profesyonel ürünleri yer aldı.

Asus Türkiye OPBG İş Geliştirme Müdürü Recep Kulan, etkinlikte yaptığı konuşmada, ASUS’un 1989 yılından bu yana kullanıcılarına doğru ve kaliteli ürünler sunma misyonu ile hareket ettiğini vurguladı. Asus, 2006 yılında oyuncular için özel olarak geliştirilen Republic of Gamers (ROG) alt markası ve ProArt serisi ile profesyonel içerik üreticilerine yönelik ürünler geliştirmeye devam ediyor. Türkiye’de ve dünya genelinde anakart, ekran kartı, oyuncu monitörü, üst seviye oyuncu kasası ve optik sürücü ürün gruplarında pazar lideri olan Asus, müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedefliyor.

Asus, etkinlikte Intel WiFi 7 teknolojisine sahip yenilenen Z790 anakart modellerini tanıttı. Bu anakartlar, Intel Core 12., 13. ve 14. Nesil işlemcilere destek sunarken, PCIe 5.0 ve DDR5 bellek desteği ile kullanıcılara yüksek performans sunuyor. Ayrıca, 540 Hz yenileme hızına sahip ROG Swift Pro PG248QP oyuncu monitörü, profesyonel oyuncular için tasarlandı ve yeni bir rekora imza attı.

ROG Swift OLED PG49WCD, 49 inç süper ultra geniş QD-OLED paneli ve 144 Hz yenileme hızı ile etkileyici oyun deneyimleri sunarken, ProArt Display PA32UCR-K, içerik üreticileri için 4K çözünürlükte Mini LED teknolojisi sunuyor. Quantum-dot teknolojisi ve Delta E < 1 renk doğruluğu ile PA32UCR-K, içerik izlemeyi yepyeni bir seviyeye taşıyor.

ROG Matrix GeForce RTX 4090, sıvı metal termal arayüz malzemesi kullanan ilk seri üretim ekran kartı olarak dikkat çekiyor. Ayrıca, ROG Rapture GT-BE98, dünyanın ilk WiFi 7 dört bant oyuncu router’ı olarak ön plana çıkıyor. ROG Azoth ve ROG Raikiri Pro gibi özel klavye ve oyuncu kumandaları da kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER