Teknoloji

Asus Türkiye’den koronavirüs önlemleri; müşterilere WhatsApp satış desteği

asus whatsapp satış danışma hattı

Asus da son günlerde hızla yayılan yeni tip koronovirüs salgına karşı tedbirler alıyor. Şirket hem ofis hem de saha çalışanlarının ikinci bir duyuruya kadar evden çalışmalarına karar verdi. Bu süreç zarfında, Türkiye’deki tüm teknoloji mağazalarında çalışan Asus satış destek ekipleri de WhatsApp üzerinden online satış destek hizmeti verecekler.

Şirketten gelen açıklamaya göre, Asus satış danışmanları fiziksel olarak mağazalarda bulunmayacak. Ancak Asus marka dizüstü bilgisayar almak isteyen tüketicilerin tüm soruları oluşturulan “Asus WhatsApp Satış Danışma Platformu” üzerinden  11.00 – 20.00 saatleri arasında cevaplanacak.

Asus WhatsApp Satış Danışma Platformuna aşağıdaki numaralardan ulaşmak mümkün olacak:

  • 0531 672 12 20
  • 0531 672 12 14
  • 0531 672 12 25
  • 0531 672 12 33
  • 0531 672 12 32

Bu uygulama sadece ürün satın alma sürecini kapsıyor. Satış sonrası tüm hizmetler, teknik servis ve teknik destek talepleri daha önce olduğu şekilde web sitesi ve çağrı merkezi üzerinden müşterilere hizmet vermeye devam edecek.

Asus Türkiye Sistem Grubu Ülke Müdürü Özge Kılıç Güler, koronavirüs salgınının yarattığı tehdidin devam etmesi ve ülkemizdeki vakaların da hızla artmaya başlaması sebebiyle bu ve benzeri uygulamaların önemine dikkat çekti. “Asus Türkiye olarak biz de topluma ve çalışanlarımıza karşı sorumluluğumuzu yerine getirmek ve salgının yayılmasına engel olacak her türlü önlemi almak adına satış danışmanlarımızı teknoloji mağazalarından çekerek ikinci bir duyuruya kadar evden çalışmaya yönlendiriyoruz.”

İLGİLİ HABERLER