Teknoloji

ASUS Transformer Prime’a yüz kilidini getiren yeni bir güncelleme yayılmaya başladı

ASUS’un Büyük Britanya kolunun Facebook sayfasında Transformer Prime için kablosuz bağlantı üzerinden dağıtılan yeni bir güncellemenin varlığı duyuruldu. Geçen ocak ayında dağıtıma çıkan Ice Cream Sandwich güncellemesini takip eden ICS 9.4.2.28 numaralı yeni güncellemeyle birlikte tablete yüz kilidi özelliği ekleniyor.

Söz konusu özellik Android 4.0’ın ham sürümünde yer alan, kullanıcıların ICS tablet veya akıllı telefonun kilit ekranını bir şifre veya şekil girerek değil de yüzünü cihaza tutarak açmasına olanak sağlayan bir sistem. Bu özelliğe ek olarak yeni güncellemeyle birlikte ASUS Transformer Prime’a sistem bilgilerini gösterme veya saklamaya olanak sağlayan ek bir sistem çubuğu kilit açma ayarı geliyor. Öte yandan sürüm notlarında GPS aygıtı için getirilen bir yama, Bluetooth HDP desteği, üçüncü taraf uygulama güncellemeleri ve diğer hata düzeltmeleri yer alıyor.

Güncelleme şu an için sadece Büyük Britanya’daki kullanıcılar için çıkmış görünse de, güncellemeleri Türkiye’ye hızlı bir şekilde getirme konusunda kendini kanıtlamış ASUS Türkiye ekibinin elini yine çabuk tutacağını tahmin ediyoruz.

İlgili – ASUS (Facebook)

İLGİLİ HABERLER