Teknoloji

Aus ROG Ally X için 1 TB depolama alanı seçeneği sunulacak

asus rog ally x

Asus ROG Ally X taşınabilir oyun konsolu 2 Haziran’da resmen gözler önüne çıkacak. ROG Ally’ın yenilenmiş versiyonu olan cihaz, daha uzun pil ömrü ve yeni USB-C şarj girişiyle gelecek. X’te @MysteryLupin rumuzlu duyumcu tarafından yapılan paylaşıma göre, cihazın depolama alanı seçeneklerinden birisi de 1 TB olacak.

Oyunlar için daha fazla depolama alanı sunulması, fiyatın da artacağı anlamına geliyor. 1 TB kapasiteli ROG Ally X’in fiyat etiketinde 799 dolar yazacağı söyleniyor. Bu da mevcut Ryzen Z1 Extreme işlemcili en üst seviye ROG Ally X’e kıyasla yüzde 10’luk bir fiyat artışını işaret ediyor.

Yeni cihazda bellek kapasitesinin de 16 GB olacağı söyleniyor. 7 inç 1080p çözünürlüklü ve yenileme hızı 120 Hz olan ekranda ise değişiklik beklenmiyor. Ally X’te renk seçeneklerinden birinin siyah olacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Asus ROG Ally X için başka depolama alanı seçeneği sunulacak mı?

Mevcut ROG Ally’ın baz versiyonunda Ryzen Z1 işlemci, 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı bulunuyor. Bu versiyon 600 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulmuştu. ROG Ally X için başka depolama seçeneklerinin sunulup sunulmayacağını görmek için biraz daha beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER