Teknoloji

Galaxy S25 Ultra, S24 Ultra’dan daha az arka kamerayla gelecek

galaxy s25 ultra

Samsung Galaxy S25 Ultra ile tanışmaya daha uzun bir süre var. Ancak bu durum telefon hakkında dedikoduların etrafta dolaşmasını engellemiyor. X’te yapılan bir paylaşıma göre, S25 Ultra’da selefinden farklı olarak dört değil üç arka kamera olacak.

Samsung’un 10 megapiksel çözünürlüklü 3x telefoto kameradan vazgeçeceği söyleniyor. Şirketin kullanıcıları ana kameranın da aynı kalitede 3x fotoğraflar çekeceğine ikna etmeye çalışacağı belirtiliyor.

S25 Ultra’da ana kameranın görüntü işleme yeteneğinin iyileştirileceği belirtiliyor. S225 Ultra’da ana kameranın S24 Ultra ile aynı çözünürlük ve sensör boyutuna sahip olacağı söylense de, ışığı yakalama alanında geliştirme sağlanacağı iddia ediliyor. Ultra geniş açılı kamera ise en azından mevcut prototip aşamasında değişmiş değil.

Galaxy S25 Ultra periskop zoom kamerası için iki seçenek test ediliyor

Görünen o ki; S25 Ultra periskop zoom kamerası için ilki 4x ile 5x, ikincisi ise 6x ile 7x arasında değişken yakınlaştırma özellikli iki seçenek test ediliyor. Samsung’un kesin karar vermediği, ancak sürekli değişken bir yakınlaştırma yaklaşımı izleyeceği söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER