Teknoloji

Samsung’un Galaxy Z Fold 6 FE planları için değişiklik iddiası

galaxy z fold 5 galaxy z fold 6 fe

Galaxy Z Fold 6 FE adını taşıyan daha uygun fiyatlı bir Z Fold 6 versiyonu hakkındaki söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. Samsung’un temmuz ayındaki Unpacked etkinliğinde Z Fold 6 Ultra, Z Flip 6 ve Galaxy Ring ile birlikte bu cihazı tanıtacağı iddia edilmişti. Ancak Güney Kore kaynaklı yeni bir haber, farklı bir durumu işaret ediyor.

The Elec sitesinde çıkan habere göre; Samsung, Z Fold 6 FE modelini çıkarma planını yeniden değerlendiriyor. Şirketin istediği noktaya varamaması nedeniyle telefonu tekrar mercek altına yatırdığı söyleniyor.

Z Fold 6 FE için üretilen mevcut prototipin henüz Çinli rakipleri kadar inceltilemediği belirtiliyor. Bu cihazda ekran için S Pen kalem desteğinin sunulamadığı da verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Galaxy Z Fold 6 FE için çalışmalar sürüyor

Samsung’a göre, bu gibi faktörler ve pazardaki belirsizlikler, Z Fold 6 FE’nin çıkışını ertelemek için yeterli seviyede. Şirketin Z Fold ve Z Flip’in uygun fiyatlı versiyonlarını önümüzdeki yıl piyasaya sürmek için çalışmalarını sürdürdüğü belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER