Teknoloji

Asus ROG Ally, AMD Ryzen Z1 işlemciyle ağustos ayında Türkiye’de

asus rog ally

Türkiye’deki oyun severlerin merakla beklediği haberi Asus’dan geldi. Asus’un ROG markasına ait Ally modeli, Ryzen Z1 Extreme işlemci gücüyle bir süre önce piyasaya sürülmüştü. Şimdiyse bu popüler el oyun bilgisayarı, AMD Ryzen Z1 işlemcili sürümüyle ağustos ayında Türkiye’de satışa sunuluyor.

El oyun bilgisayarı segmentinde dikkat çeken Asus ROG Ally, piyasaya sürüldüğü günden itibaren oyuncuların kalbini fethetti. Kompakt yapısıyla rahat taşınabilirlik sağlayan ve AMD’nin son teknoloji işlemcisi Ryzen Z1 Extreme ile öne çıkan Ally, AMD Ryzen Z1 işlemcisiyle de oyuncuların beğenisine sunulacak.

Ryzen Z1, AMD’nin Zen 4 mimarisi üzerine inşa edilmiş ve RDNA 3 tabanlı grafiklerle donatılmış yeni nesil bir işlemci. 6 çekirdekli ve 12 iş parçacığıyla, hem zorlu hem de bağımsız oyunlar için mükemmel performans ve çarpıcı görseller sunan bu işlemci, AMD FidelityFX Super Resolution ve AMD Radeon Super Resolution yükseltme teknolojilerini de destekliyor.

ASUS ROG Ally, oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyan özellikleri ve yüksek performansıyla oyuncuları heyecanlandırmaya devam ediyor. Windows 11 işletim sistemi tarafından desteklenen Ally, hareket halindeyken bile Full HD oyun deneyimi sunuyor ve modern oyunları diğer el bilgisayarlardan daha hızlı ve akıcı bir şekilde çalıştırabiliyor. Ayrıca kutudan çıkar çıkmaz üç aylık Xbox Game Pass Ultimate hizmetini de kullanıcıların hizmetine sunuyor.

Bu yılın ağustos ayında Türkiye’deki oyuncularla buluşmaya hazırlanan Asus ROG Ally, AMD Ryzen Z1 işlemcisiyle el oyun bilgisayarı segmentindeki liderliğini pekiştirecek gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER