Teknoloji

Asus PadFone mini’ye ait basın fotoğrafları internete sızdı

Asus’un PadFone mini’yi 2013 sona ermeden görücüye çıkaracağı daha önce bizzat şirketin en yetkili ismi tarafından doğrulanmıştı. Söz verilen zamanın dolmasına kısa bir süre kalan PadFone mini’ye ait basın fotoğrafının internete sızmasıyla birlikte bekleyişteki heyecan dozu da biraz daha artmış oldu.

asus-padfone-mini-101213

Yayınladığı sızıntılardaki isabet oranıyla ünlenen Twitter kullanıcısı evleaks tarafından ”PadFone mini 4.3, 2013” açıklamasıyla yayınlanan fotoğrafta Asus’un tablet ve akıllı telefonu bir arada sunan cihazı detaylı bir biçimde görülüyor. evleaks’in fotoğraf açıklamasıyla birlikte PadFone’un 4.3 inç ekranlı bir akıllı telefon barındırdığı ve 2013 yılı sona ermeden satışa sunulacağı da bir kez daha doğrulanmış oluyor.

Asus’un 11 Aralıkta Tayvan’da düzenleyeceği etkinlikle PadFone mini’yi resmi olarak tanıtması öngörülüyor. Şirketin CEO’su Jerry Shen’in eylül ayında yaptığı açıklamada PadFone mini’nin piyasaya çıkışı için yıl sonunu işaret etmiş olması da bu ihtimali fazlasıyla kuvvetlendiriyor.

4.3 inç ekranlı bir akıllı telefon ve 7 inç bir tablet barındırması beklenen PadFone mini, 5 inç bir akıllı telefon ve 10 inç bir tablet barındıran PadFone Infinity’nin küçük kardeşi olarak Asus’un ürün yelpazesindeki yerini alacak. 3G bağlantı özelliği ve Snapdragon 400 işlemci barındırması beklenen cihaza ilişkin diğer özelliklerin gün yüzüne çıkması içinse çok kısa bir süre daha beklemek gerekiyor.

İlgili >> evleaks (Twitter)

İLGİLİ HABERLER