Teknoloji

Asus Blue Cave Wi-Fi modem Dyson’ın fanlarını andırıyor

asus blue caveDünyanın en sıra dışı kablosuz ağ yönlendiricisi tasarımlarına imza atan Asus, yine çizim tahtasının başına geçmiş, bu sefer insanların daha hoş karşılayacağı, ancak yine orijinalliğini koruyan bir ağ cihazı tasarımına imza atmış. Antensiz Asus Blue Cave ağ yönlendiricisi pürüzsüz bir Wi-Fi deneyimi ve akıllı koruma imkanı sunuyor.

Daha da teknik dilde konuşacak olursak, bu ağ yönlendiricisi AC2600 sınıfı çift bant çalışma desteğine sahip, ayrıca Intel’in en yeni Wi-Fi yongasetini ve Trend Micro’nun, aralarında Nesnelerin İnterneti cihazlarının da bulunduğu, ağ içindeki tüm bağlı akıllı cihazlar için sunduğu koruma kalkanını da barındırıyor. Tabii ki, tüm bunlardan daha çok, Asus’un bu ağ yönlendirici cihazı ortasında yer alan dairesel açıklıkla dikkat çekecektir.

Diğer çoğu Wi-Fi yönlendiricileri örgü biçiminde ağ desteğini sunmaya başlamışken, bu yeni Asus modeli sunduğu mobil uygulamayla “akıllı işlevler” üzerinde kontrol imkanı veriyor. Bununla birlikte IFTTT uygulaması da destekleniyor.

Asus Blue Cave’in ortasında da, tıpkı Dyson’ın bıçaksız fanları gibi bir boşluk bulunuyor. Bu delik ürüne biraz garip, ancak bir o kadar da çekici bir hava katıyor. Asus Blue Cave’in fiyatının 180 dolar civarında olacağı söyleniyor. Ancak bu ürünün piyasaya ne zaman sunulacağı şu an için bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER