Eğlence

Assassin’s Creed Syndicate seriyi Londra’ya taşıyor

assassins-creed-syndicate

Geçtiğimiz yıl yayınlanan “Assassin’s Creed Foray” popüler serinin maceralarını Paris’e sürüklemişti. Paris macerasının ardından Assassin’s Creed, şimdi de bir diğer Avrupa başkenti olan Londra’yı ziyaret ediyor. Endüstriyel Devrim çağının Londra’sında, 1868 yılında geçen Assassin’s Creed Syndicate, Ubisoft tarafından resmen duyuruldu.

Oyunda bir erkek ve bir kadın olmak üzere iki ana karakter bulunuyor. Jacob ve Evie Frye kardeşler oyunun ana kahramanları konumunda. Ancak oyunun itici güçlüğünü Jacob Frye’nin üstlendiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Daha önceki Assassin’s Creed oyunlarının aksine Ubisoft’un Montreal stüdyosu yerine Quebec City stüdyosunda geliştirilen Syndicate, Ubisoft tarafından serinin en hızlı oyunu olarak tanımlanıyor. Assassin’s Creed Syndicate’in gizli bıçaklar ve pirinç muşta gibi yeni silahlarına dikkat çeken stüdyo, oyunu seleflerine göre “daha kavgacı” olarak tanımlıyor.

Assassin’s Creed Syndicate’in duyurulmasını bir sürpriz olarak nitelemek pek mümkün değil. Diğer popüler oyun serileri gibi, Assassin’s Creed de her yıl yeni oyunlarla hayranlarının karşısına çıkıyor. 2007’den bu yana her yıl yeni bir Assassin’s Creed oyunu piyasaya sürülüyor.

23 Ekimde PS4, Xbox One ve PC için yayınlanacak olan Assassin’s Creed Syndicate’in 9 dakikalık oyun videosu da Ubisoft’un duyurusuyla birlikte görücüye çıktı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER