Teknoloji

Ashton Kutcher Lenovo’nun tablet tasarım sürecine katkıda bulunuyor

Geçtiğimiz yıl ürün mühendisi ve marka elçisi olarak Lenovo bünyesine katılan ünlü oyuncu Ashton Kutcher’ın şirket için özel üretim bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı iddia edilmişti. Ancak Lenovo tarafından Pocket-lint sitesine yapılan açıklamaya göre, ünlü oyuncu şirketin tablet tasarım sürecine katkıda bulunuyor.

lenovo-ashton-kutcher-301013

Punk’d, That 70s Show, Two and a Half Men, Dude Where’s My Car ve jOBS gibi yapımlar ile üne kavuşan Kutcher, üniversitede biyokimya mühendisliği eğitimi görmüştü. Teknolojiyle yakından ilgilenen aktör, A-Grade Investments adını taşıyan bir teknoloji yatırım grubunun kurucu ortakları arasında yer alıyor.

Re/code sitesinin Lenovo CMO’su David Roman’a dayandırdığı haberinde Kutcher’ın bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı iddia edilse de, Pocket-lint’e konuşan Lenovo Dış İletişim Direktörü Ray Gorman bu haberi yalanladı ve Lenovo ile Kutcher arasındaki geliştirme anlaşmasının sadece tabletleri kapsadığını belirtti.

Geçtiğimiz yılın ekim ayında Lenovo’ya katılan Kutcher, özellikle Yoga tablet serisinin tanıtımında ön plana çıkmıştı. Kutcher’ın bu serideki üretim mühendisliği rolünü mü sürdüreceği, yoksa yeni bir tablet serisinin oluşumunda mı görev yapacağı henüz bilinmiyor.

İlgili >> Pocket-lint

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER