Teknoloji

Arnold Schwarzenegger desteklediği adayı Snapchat’te açıkladı

arnold schwarzenegger

Ünlü isimler, ABD’de kasım ayında gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerinde kimi desteklediklerini daha önce Twitter ve Instagram gibi platformlar aracılığıyla duyurmuşlardı. Ünlü oyuncu ve eski Kaliforniya Valisi Arnold Schwarzenegger ise mevcut teknolojik eğilime başka bir yön verecek gibi gözüküyor.

Cumhuriyetçi Parti üyesi olan Schwarzenegger, partisinin başkanlık adaylığı için John Kasich’i desteklediğini 10 saniyelik bir Snapchat videosuyla paylaştı. Halihazırda Ohio’da Kasich’in kampanyasına destek veren Schwarzenegger, paylaştığı videoda Kasich ile birlikte akıllı telefon kamerasının karşısına geçti. Kasich de “Seni seviyorum adamım.” diyerek Schwarzenegger’e teşekkürlerini iletmiş oldu.

Kasich ve Schwarzenegger eski dostlar olsa da, Terminatör ve Snapchat’in işbirliğinin yeni olduğu söylenebilir. Her ne kadar Snapchat gençlerin tercih ettiği bir sosyal medya platformu olarak ün salsa da, Schwarzenegger de son zamanlarda platformu sıklıkla kullanıyor. Sylvester Stallone ve J.J. Watt gibi eski dostlarına destek mesajlarını Snapchat’ten gönderen eski Kaliforniya Valisi, İskoçya’nın Edinburgh şehrinde katıldığı bir bisiklet turundaki anılarını da Snapchat üzerinden paylaşmıştı.

Schwarzenegger, böylelikle Hollywood’da “sosyal medya uzmanı” olarak anılan ünlülerin önüne geçmiş oldu.

İLGİLİ HABERLER