EğlenceManşetler

Apple yedinci nesil iPod nano’da kameraya yer verebilir

Beşinci nesil iPod nano‘daki en büyük yeniliklerden bir tanesi kameraydı. Ancak sonraki nesilde bu kameranın kaldırıldığını ve iPod nano’nun boyutlarının radikal şekilde küçüldüğüne tanık olmuştuk. Eğer dedikodular doğruysa, Apple önümüzdeki sonbahar beklenen gelecek nesil iPod nano’da kamerayı tekrar geri getirmeyi hedefliyor.

Son çıkan dedikodu bir fotoğrafla da destekleniyor. Fotoğrafta arkasında 1.3 megapiksel kamera taşıyan ve gelecek nesil iPod nano olduğu iddia edilen cihaz yer alıyor. Kameraya yer açılması amacıyla mevcut iPod nano’larda cihazı elbise veya kemere tutturmak için kullanılan klips kaldırılacak gibi görünüyor. Bunun dışında bir farklılık sezmek zor, cihazın şekli ve yapısı aynı bırakılmış gibi görünüyor. Çoklu dokunmatik ekran da kalacağa benziyor.

Yukarıdaki fotoğrafı sızdıran Tayvanlı Apple blogu daha önce de altıncı nesil iPod nano’ya ait olan fotoğraflar sızdırmıştı ve bunların doğruluğu sonrasında Apple tarafından tanıtılan ürünle belgelenmişti. Ayrıca Apple kameranın kaybolması nedeniyle hayalkırıklığına uğrayan iPod nano fanatiklerinin gönlünü gelecek nesil iPod nano’ya ekleyeceği kamera ile almak istiyor olabilir.

İlgili – AppleInsider

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER