Eğlence

Apple’dan yaz için uygulama, oyun, podcast, müzik tavsiyeleri

apple yaz için uygulama oyun podcast müzik tavsiyeleri
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dokuz günlük bayram tatili başladı. Apple, iPhone sahiplerinin bayram tatilinde telefonlarıyla yaza özel yeni favori uygulama, oyun, podcast ve müzik listelerinin keyfini çıkarabileceğini belirtiyor. App Store, Apple Music ve Podcast’ler altında bayram tatilinde ve yaz boyunca kullanıcılara eşlik edecek yeni favorileri paylaşıyor.

Yeni Favorin” listesinde App Store, ilk tıklayışta aşk yaşatan ya da oynadıkça sevebileceğiniz, keşfettikçe eğleneceğiniz oyunları kullanıcılarla paylaşıyor. PUBG Mobile’dan 101 YüzBir Okey Plus’a popüler oyunlardan; Project Makeover’dan Top War: Battle Game e yükselen yıldızlara göz atabilirsiniz.

Uygulamalar günlük görevleri sorunsuzca tamamlamıza, daha üretken olup odaklanmamızı sağlayarak hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı oluyorlar. “Yeni favori uygulamanı bul” listesinde popüler ve yükselen uygulamaları keşfederek yaz aylarında gününüzü en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Yaz tatilinizde güneşlenirken, dinlenirken, spor yaparken ya da canınız ne zaman isterse dinleyebileceğiniz Podcast’lere göz atabilirsiniz.

Post- Truth Masallar ve Ya Evde Yoksan?’ı dinleyebileceğiniz Çapamag Podcasts, Karnaval ve Apple Music işbirliği ile hazırlanan radyo programı Pusula, Karanlık Bölge’yi dinleyebileceğiniz Podbee Media, İbrahim Selim ve ekibinin sunduğu Bunu Ben de Yaparım zevkinize göre bulabileceğiniz pek çok programdan sadece birkaçı olarak sıralanıyor.

Apple Music her sene güncellediği “Yaz Notaları” özel odası ile ile yine kullanıcılara yazın tadını çıkartacakları pek çok liste sunuyor. Yaz Esintili Parçalar, Tatil Hiç Bitmesin, Yaz Titreşimleri, Yaz Şöleni gibi hareketli şarkılardan oluşan listelerin yanı sıra yerli ve yabancı sanatçıların Apple Music için özel olarak hazırladığı Yaza Özel Konuk Listeleri, Spor yaparken dinleyebileceğiniz Fit Bir Yaz listeleri, dünyanın farklı yerlerinden ezgilerle süslenen Yaz Tatili listeleri, Sakin Yaz Ritimleri, Yaz Aşkı ve daha fazlası Yaz Notaları odasında yer alıyor.

Ayrıca “Şehirde Yaz” odası içinde İstanbul için özel hazırlanan listelerin dışında New York, Los Angeles, Barcelona, Berlin ve çok daha fazla şehrin en çok dinlenen 25 şarkısını bulabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER