Teknoloji

Apple Watch’u iPad Pro’ya bağlayarak şarj etmeyi sağlayan aksesuar

satechi apple watch şarj aksesuarı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple Watch sahibi olup çantasında bir de akıllı saati için ek bir şarj kablosu taşımak istemeyenler için Satechi’den güzel bir çözüm var. Markanın yeni USB-C Apple Watch şarj istasyonu aradığınız şarj aksesuarı olabilir.

Şarj aksesuarı oldukça düzgün ve basit görünüyor. Karşımızda sadece USB-C portuna doğrudan bağlanan manyetik bir Apple Watch dock’u var. Aynı zamanda bu aksesuarla birlikte USB-C erkekten USB-C dişiye dönüştürücü kablo ve bu kabloyu USB-C portuna bağlamayı sağlayacak adaptör de var. Eğer yerleştirme istasyonu ve USB-C portu arasında biraz daha alan gerekiyorsa, bunu da kullanabilirsiniz.

Eğer dışarıdayken Apple Watch’u şarj etmek isterseniz, bu aksesuar epey kullanışlı gibi görünüyor. Ancak Apple Watch’unuzu her gece yatarken şarj ederseniz, ertesi gün size gün boyunca yetecek kadar gücü sağlayacaktır. Yani normal kullanım için bu yerleştirme istasyonu pek gerekli gerekmiyor. Ancak günün büyük bir kısmını dışarıda geçiriyor ya da sürekli seyahat ediyorsanız, bu aksesuar çantanızda fazla yer tutmayacaktır.

Satechi bu yeni aksesuarın web sitesinde 44.99 dolar fiyat etiketiyle satışta olduğunu belirtiyor.

İLGİLİ HABERLER