Teknoloji

Apple Watch Ultra alacaklara kayış müjdesi

apple watch ultra 3

Apple Watch Ultra, Apple’ın Far Out etkinliğinde gözler önüne çıkmıştı. Cupertino merkezli şirket yeni akıllı saati için Trail Loop, Alpine Loop ve Ocean Band adını verdiği kayış seçeneklerini de duyurmuştu.

Kasa boyutu 49 mm olan Watch Ultra, Apple’ın bugüne kadar çıkardığı en büyük akıllı saat olma özelliğini taşıyor. Bu saat için hazırlanan Trail Loop, Alpine Loop ve Ocean Band kayışlarının ise kasa boyutu 44 ve 45 mm olan Apple Watch modelleriyle de kullanılabileceği görülüyor.

Halihazırda 45 mm bir Apple Watch kullanan ancak Watch Ultra’ya geçiş yapmayı planlayanlar, yeni saatleriyle birlikte eski kayışlarını kullanmaya devam edebilecek. Apple’dan yapılan açıklamada, 45 mm kayışların 42, 44 ve 49 mm kasalarla kullanılabildiği belirtiliyor. 44 mm kayışların da Watch Ultra ile kullanımında bir sorun olmayacağını söyleyebiliriz.

Apple Watch Ultra için hazırlanan yeni kayışlar hâlihazırda satışa sunulmuş durumda. Apple’ın yeni akıllı saatinin Türkiye fiyatı ise 27 bin 999 TL olarak açıklanmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER