Teknoloji

Apple Watch Series 8 için daha büyük ekran iddiası

apple watch series 7 8

Apple Watch Series 7, yarın itibarıyla raflardaki yerini alacak. Ancak Apple Watch Series 8 hakkındaki iddialar da şimdiden etrafta dolaşmaya başlamış durumda. Ekran Tedarik Zinciri Danışmanları CEO’su Ross Young, Apple’ın gelecek yıl akıllı saati için üç farklı kasa boyutu seçeneği sunacağını iddia etti.

Bu yıl tanıtılan Apple Watch Series 7 için 41 ve 45 mm. olmak üzere iki kasa boyutu seçeneği mevcut. Geçtiğimiz yıl çıkan Series 6 ve SE modellerinde ise bu seçenekler 40 ve 44 mm. idi. Young’ın paylaşımı, Apple’ın gelecek yıl 45 mm. üstü bir kasa boyutu seçeneği sunabileceğini düşündürüyor.

Young, konuyla ilgili paylaşımlarının ilkinde “Series 8’de daha büyük bir ekran görmek ister misiniz?” sorusunu sorarak, Apple’ın ekranı büyütebileceğinin ipucunu veriyor. İkinci paylaşımda da “Gelecek yıl üç kasa boyutu seçeneği görürseniz şaşırmayın” diyerek iddiasını gösteriyor.

Apple Watch Series 8 hakkındaki haberler daha önce de gündeme gelmişti. 2022 model akıllı saatte daha fazla sağlık odaklı özelliğe yer verilmesi bekleniyor. Vücut ısısı ölçümü gibi özelliklerin saate ekleneceği söyleniyor. Bunların ne şekilde işleyeceği ise belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER