Teknoloji

Apple Watch Series 7 için ön satışlar gelecek hafta başlayacak

apple watch series 7

Apple Watch Series 7, iPhone 14 serisi ve yeni iPad’lerle birlikte tanıtılmıştı. iPhone 14 serisi ve iPad’ler bazı ülkelerde şimdiden satışa sunulmuş durumda. Ancak Apple’dan Watch Series 7 için bir açıklama gelmemişti. Şirketin internet sitesinde hâlâ “sonbaharda satışta” ifadesi olsa da, son haberler akıllı saat için çok uzun süre beklemek gerekmeyeceğini gösteriyor.

AppleTrack sitesi, Apple’ın akıllı saat iş ortaklarından biri olan Hermes’in müşteri hizmetleri tarafından gönderilen e-postalara ulaştı. Söz konusu e-postalarda yeni Apple Watch’un 8 Ekim’de ön satışa çıkacağı görülüyor. Hermes’in e-postaların gerçekliğini doğruladığı, ancak 8 Ekim tarihi konusunda bilgi vermediği de AppleTrack’in haberinde belirtiliyor.

Ön satış takvimi FrontPageTech sitesinin haberinde de doğrulanıyor. “Süreçle yakından ilgili” kaynaklara dayandırılan habere göre, Watch Series 7 gelecek hafta ön satışa çıkacak. Akıllı saatin teslimatları ise ekim ayının ortası itibarıyla başlayacak.

apple watch series 7Apple Watch Series 7 yurt dışında 399 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak. Apple’ın yeni akıllı saati seleflerine kıyasla daha farklı bir tasarım, daha büyük ekran ve daha uzun pil ömrü gibi özelliklerle geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER