Teknoloji

Apple Watch Series 7 için dikkat çekici iddia

Apple Watch’ta kasa boyutu 2018’de büyümüş ve 38 ile 42 mm. olan kasa seçenekleri 40 ve 44 mm. olarak güncellenmişti. İddialara göre, önümüzdeki ay tanıtılması beklenen Apple Watch Series 7 ile birlikte Apple’ın akıllı saati bir kez daha büyüyecek.

Apple Watch Series 7’ye ait olduğu söylenen bir kayışın üzerinde görülen “45 mm” ibaresi, Cupertino merkezli şirketin yeni akıllı saatinde kasa boyutunda bir değişikliğe hazırlandığının ipucunu veriyor.

Kısa süre önce Uncle Pan isimli duyumcunun Weibo paylaşımında da Apple Watch Series 7’de kasa boyutu seçeneklerinin 41 ve 45 mm. olacağını öne sürmüştü. Son sızıntı, bu iddiayı destekliyor.

Apple’ın akıllı saatini daha büyük pil, düz kenarlar ve daha ince çerçeveyle yenilemeye hazırlandığına dair haberler daha önce de gündeme gelmişti. İnternete sızan CAD tabanlı taslaklarda ise saat için boyut artışına dair ipucu verilmişti.

apple watch series 7Kasa boyutunun büyümesine rağmen, eski kayışların Apple Watch Series 7’yle uyumlu olacağı belirtiliyor. Bunun hâlihazırda farklı kayış seçeneklerine sahip olan kullanıcılar için iyi haber olduğu söylenebilir.

Apple Watch Series 7 büyük ihtimalle iPhone 13 serisiyle birlikte tanıtılacak. Tanıtımın eylül ayının ikinci haftasında yapılması beklense de, henüz ortada kesin bir işaret bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER