Teknoloji

Altın kaplı Apple Watch Edition 10 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak

apple-watch-5

Apple’ın üst sınıf akıllı saat serisini oluşturan Apple Watch Edition saatleri, 10 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılacak. Apple Watch Edition için kullanıcılara 18 karat altın ve kırmızı altın olmak üzere iki farklı kaplama seçeneği sunulacak. Apple Watch Edition’da altı farklı standart renk ve kayış kombinasyonu bulunacak. Ancak Apple’dan yapılan açıklamada tüm Apple Watch kayışlarının değiştirilebilir olduğu belirtilmişti.

Apple Watch Edition’ın ekranını ve altın kaplı ekranını safir kristal koruyor. Apple safir kristalin altına kıyasla iki kat daha sağlam olduğuna dikkat çekiyor.

Apple Watch Edition’ın fiyatına ilişkin geçtiğimiz eylül ayından bu yana devam eden spekülasyonlar da nihayet son buldu. Tahminler bu kategori altında yer alan modellerin 2 bin ila 20 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunulacağı yönünde olsa da, Apple alt sınırı 10 bin dolara çekerek beklentileri alt üst etmeyi başardı. Apple Watch Edition 10 Nisanda ön siparişe çıkacak ve 24 Nisanda ABD, Birleşik Krallık, Almanya, Çin, Kanada, Japonya, Hong Kong, Avusturalya ve Fransa’da piyasaya sürülecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER