Eğlence

Apple TV Plus’ın WeWork dizisinden ilk fragman geldi

wework apple tv plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple TV Plus, başrollerinde Jared Leto ve Anne Hathaway’in olduğu WeWork dizisinin ilk fragmanını paylaştı. “WeCrashed” adını taşıyan dizi, ortak çalışma alanı WeWork’ün kuruluş, büyüme ve ardından da dramatik şekilde çökme hikayesini anlatıyor. Yaşanan olayların bir dizi senaryosundan farksız olmasının senaristlerin işini kolaylaştırdığı söylenebilir.

Jared Leto dizide WeWork’ün eksantrik CEO’su Adam Neumann’ı canlandıracak. Adam’ın eşi Rebekah Neumann’a ise Anne Hathaway hayat verecek. Rebekah Neumann WeWork’te marka şefi ve etki sorumlusu olarak görev yapmış, aynı zamanda WeGrow CEO’luğunu üstlenmişti.

Fragman Leto’nun boş bir daireyi canlı bir ofis alanı olarak hayal etmesiyle başlıyor. Ardından bu hayal gerçeğe dönüşüyor. Bir sahnede Leto ve Hathaway kalabalığa “WeWork” sloganında öncülük ederken görülüyor. Bu da şirketin ve yöneticilerin hipnotik enerjisini gözler önüne seriyor.

WeWork’e halka arzdan önce 47 milyar dolar değer biçilirken, halka arzın gerçekleşmesinin ardından şirketin piyasa değeri bir anda 9 milyar dolar seviyesine inmişti.

Wondery tarafından hazırlanan “WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork” isimli podcast’ten uyarlanan WeWork dizisi 18 Mart’ta Apple TV Plus izleyicileriyle buluşacak. Dizinin yeni bölümleri 22 Nisan’a kadar cuma günleri yayınlanacak.

İLGİLİ HABERLER