Eğlence

Brad Pitt Apple TV Plus’ın F1 temalı filmi için kamera karşısına geçiyor

apple tv plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın çevrimiçi video içerik platformu Apple TV Plus için iddialı bir proje hazırlanıyor. Deadline’ın haberine göre, Apple başrolünü ünlü oyuncu Brad Pitt’in üstlendiği Formula 1 temalı bir yarış filmi için çalışmalara başladı. Formula 1 organizasyonunun projeye resmi olarak dahil olup olmadığı bilinmezken, son yılların en başarılı F1 pilotu Lewis Hamilton’ın projenin içinde olduğu söyleniyor.

Haberde projenin bütçesinin 130 milyon dolar olduğu belirtiliyor. Bu meblağ oldukça büyük olsa da, çevrimiçi içerik platformları arasındaki rekabetin kızıştığı ortamda böyle bütçelerle karşılaşmak daha doğal hâle geliyor.

Eğer gerçekleşirse, bu proje Apple ve Brad Pitt’in ikinci iş birliği olacak. Pitt daha önce de George Clooney ile birlikte izleyicinin karşısına çıkacağı bir film için Apple’a imza atmıştı. Söz konusu film henüz gösterime girmiş değil.

Deadline’ın haberine göre, Pitt yarış filminde genç bir sürücüye zafere giden yolda yardım edecek eski bir yarışçıyı canlandıracak. Filmin yönetmenliğini yeni Top Gun filmini de yöneten Joseph Kosinski’nin üstleneceği söyleniyor.

Apple TV Plus orijinal film kataloguna bu yıl itibarıyla önemli içerikler eklenecek. Martin Scorsese ve Leonardo Di Caprio’yu bir kez daha buluşturan “Killers of the Flower Moon” söz konusu yapımlar arasında öne çıkıyor.

İLGİLİ HABERLER