Teknoloji

Apple’dan Türkiye’deki yerli uygulama geliştiricilerine destek

app store yeni ve yerli

Apple’ın mobil uygulama mağazası App Store, her gün kullanıcılara ulaşan ve sürekli güncellenen uygulama önerileri, uygulamaları ve süreçlerini anlatan geliştirici hikayeleri ve farklı ihtiyaçlara yönelik öneri listelerini Bugün bölümü altında sunuluyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şerefine bu alan yerli uygulama geliştiricilerinin hikâyelerine açıldı.

Türkiye’de uygulama ekonomisi ve geliştirici ekosistemi her geçen gün gelişiyor ve büyüyor. Apple da App Store ile yerli uygulama geliştiricilere destek oluyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Türkiye’de büyüyen uygulama ekosistemine yön veren yetenekleri kutlamak için Türkiye’ye özel bir bölümü bugün kullanıcılara sunmaya başlıyor.

Bugün sekmesinde her ay düzenli olarak yayınlayacak “Yeni ve yerli” adlı yazı dizisinde en iyi yerli oyun ve uygulamaların yanı sıra dikkat çeken güncellemeler öne çıkartılarak, dünyaya ilham veren hikayeler okuyucularla paylaşılacak.

Serinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yayına çıkacak ilk yazısında dünyayı avucunun içine alan ve tamamen Türkçe olan ilk meditasyon ve farkındalık uygulamasını, paylaşımlarına hareket katacak yepyeni sosyal hikaye düzenleyicisini, iki genç girişimcinin feza ötesine uzanan macera oyununu ve ailenin tüm bireylerinin keyifle izleyeceği programlarıyla App Store radarına takılan yenilenmiş bir streaming platformunu mercek altına alıyor.

Apple’ın hazırladığı hikâyeye bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER