Teknoloji

Apple, iPhone kullanıcıları için yeni Spor uygulamasını tanıttı

apple sports

Apple, iPhone kullanıcılarının spor dünyasındaki en son gelişmeleri kolayca takip edebilmeleri için tasarlanmış yeni bir uygulama olan Apple Sports’u kullanıma sundu. Türkiye’deki App Store’da yer almayan bu uygulama, kullanıcıların favori takımlarının skorlarını ve istatistiklerini anlık olarak takip etmelerine olanak tanıyor. ABD, İngiltere ve Kanada’daki iPhone kullanıcıları için erişilebilir olan Apple Sports, Major League Soccer (MLS), National Basketball Association (NBA), Ulusal Kolej Atletizm Birliği (NCAA) basketbolu, National Hockey League (NHL), Premier Lig ve daha fazlasını kapsıyor.

Apple Sports ile spor deneyimini kişiselleştirme imkanı

Kullanıcılar, Apple Sports uygulaması aracılığıyla, MLS, NBA, NCAA basketbolu (erkekler ve kadınlar), NHL, Bundesliga, LaLiga, Liga MX, Ligue 1, Premier Lig ve Serie A dahil olmak üzere birçok ligden takımları takip edebilirler. Ayrıca, Major League Baseball (MLB), National Football League (NFL), NCAA futbolu, National Women’s Soccer League (NWSL) ve Women’s National Basketball Association (WNBA) gibi liglerin destekleri de yaklaşan sezonlarında uygulamaya eklenecek.

Apple Sports, zengin takım istatistikleri, kadro bilgileri, hamle bazında bilgiler, canlı bahis oranları ve daha fazlasını tek bir yerde sunuyor. Uygulama, kullanıcıların Apple TV uygulaması üzerinden veya bağlı akış uygulamaları aracılığıyla canlı maçları kolayca izleyebilmeleri için kısayol bağlantıları içeriyor. Böylece, seçtiğiniz takımlar Apple News ve Apple TV uygulamasında bulunan ‘Benim Sporlarım’ deneyimleriyle sorunsuz bir şekilde senkronize oluyor.

Kullanıcılar, ana ekranlarında görmek istedikleri skor tahtalarını kişiselleştirmek için favori takımlarını ve liglerini takip edebilir, ayrıca takvimdeki yaklaşan oyunları görüntüleyebilirler. Apple Sports, spor tutkunlarına takımlarını daha yakından takip etme ve maçları kaçırmama imkanı sunarak, spor deneyimlerini zenginleştiriyor.

Apple’ın bu yeni hamlesi, teknoloji devinin spor dünyasındaki varlığını güçlendiriyor ve iPhone kullanıcılarına özel, kapsamlı bir spor takip deneyimi sunuyor. Apple Sports, spor severlerin ihtiyaç duyduğu tüm bilgilere hızlı ve kolay bir şekilde erişim sağlayarak, spor takibini daha keyifli ve etkileşimli hale getiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER