Eğlence

Leonardo Di Caprio ve Martin Scorsese Apple için yeniden bir araya geliyor

apple
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Ünlü yönetmen Martin Scorsese ve en sevdiği oyunculardan biri olan Leonardo Di Caprio, Apple TV Plus için yeniden bir araya geliyor. İkilinin platform için hazırladığı “Killers of the Flower Moon” henüz gösterime girmemişken, yeni bir projenin duyurusu geldi.

Deadline’ın haberine göre; Scorsese ve Di Caprio, David Grann’in “The Wager: A Tile of Shipwreck, Mutiny and Murder” isimli yeni kitabının uyarlaması üstünde çalışıyor. Bu kitabın 2023’ün nisan ayında yayınlanması planlanıyor. Bu noktada Killers of the Flower Moon’un da David Grann’in kaleminden çıktığını hatırlatmakta fayda var.

1740’lı yıllarda geçen filmde ıssız bir adada karaya oturan donanma gemisi Wager’ın hikayesi anlatılacak. Kaptan ve mürettebatın hayatta kalma mücadelesinin ana konu olduğu filmde başrolü Di Caprio, yönetmenliği ise Scorsese üstlenecek. Filmin yapımcılığını ise Di Caprio’nun şirketi Appian Way ve Scorsese’nin şirketi Sikelia Productions yapacak.

Henüz ön yapım sürecindeki filmin kısa vadede gösterime girmesi beklenmiyor. Çekimleri 2021’de tamamlanan Killers of the Flower Moon bile henüz Apple TV Plus ekranlarına gelmiş değil. The Wager’ın da 2023’te çekilmesi ve 2024 ya da 2025’te izleyicilerin karşısına çıkması öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER