Teknoloji

Apple Pro Display XDR monitörden daha uygun fiyatlı bir seçenek hazırlıyor

apple pro display xdr

32 inç Apple Pro Display XDR monitör, 56 bin 169 TL’den başlayan satış fiyatıyla dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Cupertino merkezli şirketin yeni monitörü ise daha uygun bir fiyat karşılığında kullanıcılarla buluşabilir. Konuyla ilgili iddiayı Bloomberg’den Mark Gurman, “Power On” isimli bülteninde paylaştı.

Gurman’a göre, Apple’ın yeni monitörü Pro Display XDR’ın yarı fiyatı karşılığında satılacak. Pro Display XDR’ın ABD satış fiyatı 4999 dolar. Bu da yeni monitörün ABD’deki fiyatının 2500 dolar civarında olacağı anlamına geliyor.

Gurman, monitörün 2022’de piyasaya çıkmasını umduğunu dile getirdi. Dolayısıyla şu an için monitör hakkında kesin bir çıkış tarihinden bahsetmek pek kolay değil. Tecrübeli gazeteci, daha önceki bültenlerinden birinde Pro Display XDR’ın üretim maliyetinin düştüğünü ve parlaklığın azalması gibi birkaç dokunuşla Apple’ın benzer kalitede bir monitör çıkarabileceğini belirtmişti.

Söylentilere göre, Apple Pro Display XDR monitörün takipçisinin yanı sıra 24 ve 27 inçlik monitörler üzerinde de çalışıyor. Pro Display XDR’ın takipçisinde A13 Bionic işlemcinin ve Apple’ın Neural Engine motorunun kullanılabileceği ve böylelikle monitörün görevleri daha hızlı şekilde öğrenebileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER