Eğlence

Apple Music web sürümü beta dönemini tamamladı

apple music web

Apple Music web sürümü geçtiğimiz eylül ayında beta etiketiyle erişime açılmıştı. Uygulama, yaklaşık yedi ay boyunca devam eden açık beta testi döneminin sonunda nihai sürümüyle kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Apple Music’in web uygulamasında servisin diğer platformlardaki uygulamalarında bulunan özelliklerin neredeyse tamamı mevcut. Kullanıcılar web sürümü üzerinden Apple Music’teki çalma listelerine, kütüphanelerine ve Sizin İçin bölümüne erişebiliyor.

Şarkı arama, yeni çıkan şarkıların keşfi ve çevrimiçi radyo istasyonlarına erişim için de web uygulamasından yararlanılabiliyor. Web uygulamasında şarkıları çevrimdışı dinlemek için indirmek ise mümkün olmuyor.

Apple Music’in web uygulamasının olmaması uzun süre boyunca eleştirilmişti. Bu eleştirilere rağmen, aceleci davranmayan Apple, geçtiğimiz yılın eylül ayına kadar bu yönde somut bir adım atmamıştı. Apple Music web uygulamasıyla Spotify ile arasındaki farklardan birini daha kapatmış oldu. Servise kayıt için de web uygulaması kullanılabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER