Eğlence

Apple Music için WWDC açılış konuşması sonrası özel bir Uzamsal Ses etkinliği

apple music
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple Music üzerinde bir video paylaşan Apple, 7 Haziran Pazartesi günü düzenleyeceği bir etkinliğin haberini verdi. Söz konusu etkinlik WWDC 2021 açılış konuşması yayınından iki saat sonra, Türkiye saatiyle 22.00’de başlayacak.

WWDC takvimi içinde yer almayan bu etkinliğin Apple Music için Uzamsal Ses özelliğiyle ilgili olduğu belirtiliyor. Apple’ın mayıs ayının sonlarına doğru duyurduğu bu özellik haziran ayı içinde kullanıcılara sunulmaya başlanacak.

Apple, Dolby Atmos destekli Uzamsal Ses özelliğinin haziran ayında tüm Apple Music aboneleri için sunulacağını açıklamıştı. Buna ek olarak daha yüksek kaliteli kayıpsız ses özelliği de sunulacak.

Apple bir süredir sosyal medyada ve Apple Music uygulaması üzerinde yeni özelliklerin tanıtımını gerçekleştiriyor. Ne var ki, bu özel etkinliğin gündeminde nelerin olacağına dair net bir bilgi henüz verilmedi.

Apple’ın resmi WWDC 2021 açılış konuşması etkinliği 7 Haziran akşamı saat 20.00’de başlayacak. Detaylar her zaman olduğu gibi Teknoblog’da yer alacak.

İLGİLİ HABERLER