Teknoloji

Apple iWatch için Tag Heuer’in satış direktörünü transfer etti

iwatch-taslak-180614

Louis Vuitton, Hennessy, Tag Heuer gibi üst sınıf markaları bünyesinde barındıran LVMH grubu, Tag Heuer birimindeki üst düzey yöneticilerinden birini Apple’a kaptırdı. LVMH’nin saat markalarının başında bulunan Jean-Claude Biver, CNBC’ye yaptığı açıklamada Tag Heuer satış direktörünün Apple’a katılmak için şirketten ayrıldığını belirtti. Apple’ın üst düzey bir saat markasının satış direktörünü transfer etmesi, iWatch’un satışına yönelik hazırlıkların hız kazandğını gösteriyor.

Apple daha önce de İsviçreli saat üreticilerinin üst düzey yöneticilerine kanca atmıştı. Geçtiğimiz mart ayında The Financial Times tarafından yayınlanan bir haberde Apple’ın İsviçreli saat üreticilerinin üst düzey yöneticilerinin peşinde olduğunu belirtmiş, Jean-Claude Biver de çalışanlarına gelen bazı e-postaları bizzat kendisinin gördüğünü dile getirmişti.

Cupertino merkezli şirketin İsviçreli saat üreticilerine yönelik bu yoğun ilgisi, akıllı saat pazarında, Pebble veya Android Wear’in aksine, üst sınıfa oynayacağı düşüncesini akıllara getiriyor. iWatch’un önümüzdeki ekim ayında duyurulması ve satışa sunulması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER