Manşetler

Apple iPhone 5 büyük güncellemelerle gelecek, ağustosta tanıtılabilir

Apple’ın bazı yazılım geliştiricilerine iPhone 4S olarak bilinen, güncellenmiş bileşenlere sahip bir iPhone 4’e erişim vermekte olduğu söyleniyor. Bu söylentiler bir kenarda dursun, BGR’nin ulaştığı son bilgiler gelecek nesil iPhone’un sadece güncellenmiş bir iPhone 4 niteliği taşımayacağını ortaya koyuyor.

Blogun güvenilir bir kaynaktan elde ettiği bilgilere göre gelecek nesil iPhone radikal değişikliklere sahip, yepyeni bir kasayla birlikte gelecek. Ne var ki, bu yeni iPhone kasasıyla ilgili ek detay verilmiyor. Çıkış tarihi ile ilgili olarak konuşacak olursak… Apple’ın gelecek nesil iPhone’u her yıl düzenlediği geleneksel Eylül etkinliğinde tanıtacağına dair yüksek bir beklenti var. Her ne kadar eylül aylarında düzenlenen bu etkinlik genelde iPod’larla ilgili olsa da, Apple’ın bu geleneği kırmasının muhtemel olduğu söyleniyor. BGR’nin kaynağı ise Apple’ın ağustos ayı başında veya ortasında düzenleyeceği başka bir etkinlikle yeni iPhone’u tanıtabileceğini iddia ediyor. Bu durumda cihaz da ağustosun son haftasında başta ABD olmak üzere yurtdışındaki büyük pazarlarda satışa çıkmış olacak.

Acaba Apple iPod etkinliğini öne mi çekecek, yoksa iPhone’a odaklı bambaşka bir etkinlik mi düzenleyecek? Bu arada This is my Next blogu da geçtiğimiz haftalarda gelecek nesil iPhone’un radikal tasarımla karşımıza çıkacağına dair ipuçları vermişti.

İlgili – BGR

[Görsel – BGR]

İLGİLİ HABERLER