Eğlence

Apple TV+ For All Mankind’ın beşinci sezonunu sürpriz dizi duyurusuyla onayladı

apple for all mankind

For All Mankind, uzay temelli alternatif tarih maceralarının beşinci sezonuyla Apple TV+ ekranlarına geri dönüyor. Dördüncü sezona gelen olumlu yorumları düşününce bu duruma pek şaşırmamak gerekiyor. Ancak “Star City” adını taşıyan ve Sovyet Rusya’nın uzay programına odaklanan bir yan hikaye dizisinin duyurulması büyük bir sürpriz niteliği taşıyor.

Star City projesinin arkasında da dizinin yaratıcıları Ronald D. Moore, Matt Wolpert ve Ben Nedivi olacak. Dizinin oyuncu kadrosunda kimlerin olacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor. Olay örgüsünün özeti, diziyi evrenin “güçlü bir şekilde genişlemesi” olarak adlandırıyor ve “itici, paranoyak bir gerilim” olarak tanımlıyor. Star City ayrıca izleyicileri For All Mankind’ın birinci sezonundaki olaylara geri götürecek gibi görünüyor.

Apple’dan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Bu kez hikayeyi Demir Perde’nin arkasından inceleyerek Sovyet uzay programında aralarında yer alan kozmonotların, mühendislerin ve istihbarat görevlilerinin hayatlarını ve insanlığı ileriye taşımak için hepsinin aldığı riskleri gösteriyoruz.”

Apple For All Mankind beşinci sezon kadrosu konusunda bilgi vermedi

Şirket, Star City’nin öncüsü For All Mankind gibi sık zaman atlamalarına dayalı olup olmayacağı konusunda bilgi vermedi. Apple, For All Mankind’ın beşinci sezonunun oyuncu kadrosuyla ilgili de bir paylaşımda bulunmadı. Dizinin geniş zaman atlamalarına olan eğilimi göz önüne alındığında, Joel Kinnaman ve Krys Marshall gibi oyuncuların ayrılma ihtimali oldukça yüksek. Sonuçta, karakterleri dördüncü sezonda gerçekten yaşlanmıştı.

Bu, bilimkurgu hayranları için gerçekten iyi bir haber ama yine de Star Trek: Lower Decks’in iptal edilmesinin büyük acısını ortadan kaldırmıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER