
Apple geçtiğimiz yaz teknoloji sitesi AnandTech’in kurucusu ve editörü Anand Lal Shrimpi’yi bünyesine katmıştı. Sitesinde Apple’ı yakından izleyen Shrimpi’nin Cupertino merkezli şirket bünyesinde nasıl bir görev üstleneceği ise açıklanmamıştı. Yüksek profilli teknoloji muhabirlerini transfer etmeyi sürdüren Apple, son olarak da Macworld dergisinin editörlerinden Chris Breen ile anlaştı. Breen, kişisel blogu aracılığıyla yaptığı bir açıklamayla Apple’a katılacağını duyurdu.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple hisseleri rekor kırdı, şirket 5 trilyon doları geçti

Apple OLED MacBook Pro için kritik tercihini Samsung’dan yana kullandı

Upgrade programında ödeme gecikirse iPhone kilitlenecek mi? Apple yanıt verdi

Apple’ın ekranlı HomePad cihazı ekim ayında gelebilir

Apple Upgrade duyuruldu, iPhone ve Mac’e aylık ödeme modeli geliyor
Breen Apple’ın son dönemde medya dünyasından transfer ettiği tek isim değil. Cupertino merkezli şirketin BBC Radio 1’ın ünlü programcısı Zane Lowe ile anlaştığı da geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.
Breen, Apple’daki görevinin ne olacağını ise açıklamadı. Deneyimli gazetecinin şirketin halkla ilişkiler biriminde rol alması oldukça muhtemel gözükse de, Breen pozisyonuna ilişkin ketum tutumunu korumayı tercih ediyor. Yaklaşık beş yıl boyunca Macworld’de çalışan Breen, Mac ve iPod konulu kitapların altına da imza atmıştı. Macworld altı ay önce son basılı sayısını yayınlamış ve faaliyetlerini tamamen dijital ortama taşımıştı.
Günün Öne Çıkan Fırsatları






Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


