Teknoloji

Tecrübeli teknoloji muhabiri Chris Breen Apple’a katılıyor

apple
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple-bina-logo

Apple geçtiğimiz yaz teknoloji sitesi AnandTech’in kurucusu ve editörü Anand Lal Shrimpi’yi bünyesine katmıştı. Sitesinde Apple’ı yakından izleyen Shrimpi’nin Cupertino merkezli şirket bünyesinde nasıl bir görev üstleneceği ise açıklanmamıştı. Yüksek profilli teknoloji muhabirlerini transfer etmeyi sürdüren Apple, son olarak da Macworld dergisinin editörlerinden Chris Breen ile anlaştı. Breen, kişisel blogu aracılığıyla yaptığı bir açıklamayla Apple’a katılacağını duyurdu.

Breen Apple’ın son dönemde medya dünyasından transfer ettiği tek isim değil. Cupertino merkezli şirketin BBC Radio 1’ın ünlü programcısı Zane Lowe ile anlaştığı da geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

Breen, Apple’daki görevinin ne olacağını ise açıklamadı. Deneyimli gazetecinin şirketin halkla ilişkiler biriminde rol alması oldukça muhtemel gözükse de, Breen pozisyonuna ilişkin ketum tutumunu korumayı tercih ediyor. Yaklaşık beş yıl boyunca Macworld’de çalışan Breen, Mac ve iPod konulu kitapların altına da imza atmıştı. Macworld altı ay önce son basılı sayısını yayınlamış ve faaliyetlerini tamamen dijital ortama taşımıştı.

İLGİLİ HABERLER