EğlenceTeknoloji

Apple Arcade için yeni bir Castlevania oyunu geliyor

apple arcade castlevania

Castlevania adlı gotik aksiyon dizisi, Netflix’teki bir anime dizisi dışında, son birkaç yıldır sessizdi. Ancak bu durum değişecek gibi görünüyor. Geliştirici Konami, yalnızca Apple Arcade’e gelecek yeni bir oyunu duyurdu.

Yeni oyunun adı Castlevania: Grimoire of Souls ve serinin hit kataloğundan klasik, çok sevilen karakterlerden oluşan bir diziyi içeren orijinal bir yandan kaydırmalı aksiyon oyunuolarak tanımlanıyor. Grafikler seri için yeni bir sayfa niteliğini taşıyor,  ancak her ikisi de simge niteliğindeki Symphony of the Night‘dan bu yana diziye katkıda bulunan; karakter tasarımcısı Ayami Kojima ve besteci Michiru Yamane de dahil olmak üzere, bazı önemli isimler var. Grimoire of Souls‘un bir çıkış tarihi yok, ancak Apple bunun yakında geleceğini söylüyor.

Oyunun adı bazılarına tanıdık gelebilir. Bunun nedeni muhtemelen Konami’nin geçen yıl, Grimoire of Souls‘un bir sürümünü, daha sonra sonlandırmadan önce Kanada’da dar kapsamlı bir şekilde piyasaya sürmesidir. O versiyon, tüm Apple Arcade oyunlarında bulunmayan bir özellik olan, oyun içi ödemeleri içeriyordu ve oynaması ücretsizdi.

Haber, Apple’ın abonelik oyunları servisi için oldukça yoğun bir zamanda geliyor. Cuma günü, Final Fantasy‘nin yaratıcısı Hironobu Sakaguchi’nin klasik bir RPG’si olan Fantasian‘ın ikinci bölümünün lansmanı çıktı. Müzik odaklı Tetris Beat de yolda.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER